- 2 db pisztráng (kb. 60 dkg)
- 1 citrom
- 3 ág friss rozmaring
- 1 kg burgonya
- só
- 10 dkg vaj
aakos — szivárványos pisztráng
Bejegyezte: maulis
Mikor kicsicsaj született, akkor ettünk utoljára szivárványos pisztrángot citrommal és rozmaringgal. Azóta kicsicsaj már a beszéddel birkózik és hogy-hogynem a hal, de még inkább a halacska az aakos névre hallgat nálunk. Így aztán volt nagy örömködés mikor a pisztrángot kiválasztottuk és beraktuk a kosárba. :) Ráadásul mostanában jó dolgunk van. A közeli piacon isteni házi tejet, túrót, tejfölt és ami a számunkra a legfontosabb, jó és megfizethető vajat lehet kapni. Adva volt minden egy kis hal sütéséhez.Hozzávalók:
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése