Hozzávalók:
1 adag kenyértészta
1 jó adag lecsó (receptet nem írok, ki hogy szereti)
pici mozarellagolyók
kevés rozmaring
A jól megkelt, átgyúrt tészta felét kerek formájúra nyújtottam, a másik felét pedig egy kisebb ovális sütőtálba lapogattam. Ez utóbbi olyan apás adag, TS másnapi ebédje lett végül. Ráterítettem egy-egy adag lecsót, megszórtam pár karika csípős kolbásszal, egy-két pici mozarellagolyóval, no meg egy kevés rozmaringgal és irány a sütő, 200C, alsó-felső üzemmód, kb. 25 perc.
Egy éve készült:
Darált húsos rakott krumpli
Narancsos, fahéjas zsemlécskék
8 megjegyzés:
Húúú, ez piszok jól hangzik! :-)))
anno én ezt leveles tésztával csináltam meg, az is nagyon bejött :)
fele tészta a tepsibe, rá a lecsó (kolbász helyett egy kis csíkokra vágott és előtte kicsit átsütött csirkemellel), arra rá a tészta másik fele és be a sütőbe)
pillanatok alatt elfogyott :)
mm, ezt en is ki fogom probalni!
persze a felső tésztaréteget meg kell szurkálni villával, vagy kis háromszögeket vágni rá, hogy a gőz ki tudjon jönni :)
nagyon tetszik ez a recept! ötletes! :)
A lecsót készre főzve teszed a tésztára?
Igen ribizli, csak tojas nelkul keszitettem a lecsot, igyekeztem rovid lere beparolni (en hosszabb level szeretem) es ezt tettem a kelt etsztara
Ki fogom próbálni, köszi!
Tavaly egyszer sok leve maradt a lecsónak, rizst főztem bele, és kvázi-levesként ettem, jó volt. Idén kipróbáltam a nokedlis lecsót, amihez hosszabb lé kell, az úgy nem ragadott meg, viszont ilyen lecsóleves-félébe el tudok képzelni akár normál nokedlit, akár grízgaluskát (esetleg puliszkából), plusz fűszerezéssel. Szóval egyből kettőt lehet varázsolni. :)
Megjegyzés küldése