Sütibonbon



Végy egy adag levelestésztát, nyújtsd ki jó vékonyra, vágd úgy 10 cm x 10 cm-s négyzetekre, tegyél a közepükre bármilyen lekvárt, nem túl leves gyümölcsöt, túrót, csokit, diót, vagy bármit. Tekerd fel, a tészta széleit csavard meg, mintha szaloncukrot, vagy bonbont csomagolnál. Kend meg őket tojással, majd hempergesd meg porcukorban. Végül 200 C-on süsd úgy 10 percig, vagy amíg szép színe nem lesz. Ha elkészült, azon forrón szórd még meg egy lehelletnyi porcukorral, esetleg fahéjas cukorral, vagy csorgasd meg csokival. Az eredmény: finom, porcukros, ropogós sütikék, szaloncukor köntösben.

Hasonló alapanyagokból

1 megjegyzés:

Fűszeres Eszter írta...

Nekem úgy tűnik, mintha a gasztro.blog.hu nem jelenítené meg a receptjeiteket. Vagy csak én nem látom ott soha?

Copyright @ 2007-2009 lilahangya