Nektarinos pulykanyársak



Nem igazán tudtam reggel, hogy mit is főzzek. Aztán a szokásos dolog: hűtőajtó ki, fagyasztó feltárul, nini, egy kis pulykacomb. Legyen. De mi legyen? Gyümölcs - hús párosítás mindig bejön, nekem is (ahogy az édeskés egy falatban sós lesz, az valami mennyei), Napomnak is; saslik jellegű dolog meg már régen készült. Kettőnknek épp elég is egy ebédre ez a 30 dkg husi, egy kis gomba, záróakkordnak a nyársak végére -az íze kedvéért, no meg a már emlegetett nektarin. Kapott egy kis rozmaringos fűszersót, egy kis rozmaringos olivaolajat, jó meleget, némi forgatást időnként és pár szem krumplit, beirdalva. Lett belőle 5 szép nyársacska.

Hasonló alapanyagokból

3 megjegyzés:

Deja vu Revue írta...

Help! tudnál segíteni abban, hogy hol lehet bp.-en vörös tonhalat és egyéb finomságot kapni? vagyis hol van olyan üzlet, ahol friss halat vásárolhatok?
köszömöm előre is!

Lilahangya írta...

Henriette, azt hiszem egy/ket nappal ezelott irta Dolce Vita, hogy a Fovamteren a Nagycsarnokban hetente ketszer hoznak friss arut, szerdan es penteken talan... es mintha tegnap olvastam volna valakinel, hogy a Coraba pedig csutortokon hoznak friss, jegen hutott, nem fagyasztott arut, remelem valamelyik a kozeledben van... en is a heten szeretnek valamit vadaszni vagy itt vagy ott...

Lilahangya írta...

Megneztem, Lila Fuge irta a csutortoki Corat, epp egy fini tonhal nyarsat gyartott...

Copyright @ 2007-2009 lilahangya