Szóval a javított verzió:
batyunként négy lap 20 cm x 20 cm-s réteslap
egy nagyobb marék leveles spenót
diónyi vaj
2 ek tejszín
egy gerezd fokhagyma
3-4 szem gomba apróra vágva
2-3 szem aszalt paradicsom apróra vágva
só, bors
1 nagy mozarella golyó vékony szeletekre vágva
kenéshez olaj, vagy vaj
A spenótot a gombával és fokhagymával a diónyi vajon megfonnyasztom, majd hozzáadom a 2 kanál tejszínt. Átforgatom az aszalt paradicsommal, majd sózom, borsozom végül hűlni hagyom.
Az olajjal megkent réteslapocskákat egymásra helyezem és jöhet a batyuzás. Két vékony szelet sajtot teszek a réteslap közepére és egy púpos teáskanálnyi spenótot halmozok rá. Végül összebatyuzom, jól összenyomkodom a batyu "nyelét", hogy csinos kis csomag legyen és megkenem olajjal. Előmelegített forró sütőben pár perc alatt ropogósra, pirosra sütöm.
1 megjegyzés:
Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).
Megjegyzés küldése