Narancshéjban sült ricottás rizsfelfújt



Szeretem a tejberizst, szeretem a rizsfelfújtat, szeretem a ricottát és a narancs sem hátul kullog a sorban. Miért ne lehetne őket együtt kipróbálni? Főztem hát fél adag tejberizst (240 ml rizsből), egy teáskanálnyi vaníliakivonattal, csipetnyi sóval, 3 evőkanál cukorral. 2 tojás sárgáját összekevertem egy doboz ricottával, egy kanál porcukorral, egy narancs levével és húsával, majd belekevertem a kész tejberizsbe. A 2 tojás fehérjét kemény habbá vertem, beleforgattam a masszába, majd üres fél narancshéjakba töltöttem (a rostos levét megittuk). Végül irány a forró sütő, úgy 25 percre.

Hasonló alapanyagokból

4 megjegyzés:

Amelie írta...

Ohh, dejóóó úgy látom nem csak engem ihlet meg a narancs sütőbe költöztetése. :)Engem már az illata is elvarázsol, biztos vagyok bennem hogy ez is fenséges. Szuper ötlet, ezt is kipróbálom.

Unknown írta...

Szia Hangyakoma!

Úgy tünik nem klappol a postaládád, mert visszapattannak róla a mailjeim.

vekaef@gmail.com Így helyes igaz?

Unknown írta...

Maci, bocsanat, Nalad a pont, hiba javitva!

Unknown írta...

Okidoki!

Copyright @ 2007-2009 lilahangya