Narancshéjban sült ricottás rizsfelfújt
Bejegyezte: Lilahangya
Szeretem a tejberizst, szeretem a rizsfelfújtat, szeretem a ricottát és a narancs sem hátul kullog a sorban. Miért ne lehetne őket együtt kipróbálni? Főztem hát fél adag tejberizst (240 ml rizsből), egy teáskanálnyi vaníliakivonattal, csipetnyi sóval, 3 evőkanál cukorral. 2 tojás sárgáját összekevertem egy doboz ricottával, egy kanál porcukorral, egy narancs levével és húsával, majd belekevertem a kész tejberizsbe. A 2 tojás fehérjét kemény habbá vertem, beleforgattam a masszába, majd üres fél narancshéjakba töltöttem (a rostos levét megittuk). Végül irány a forró sütő, úgy 25 percre.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
Ohh, dejóóó úgy látom nem csak engem ihlet meg a narancs sütőbe költöztetése. :)Engem már az illata is elvarázsol, biztos vagyok bennem hogy ez is fenséges. Szuper ötlet, ezt is kipróbálom.
Szia Hangyakoma!
Úgy tünik nem klappol a postaládád, mert visszapattannak róla a mailjeim.
vekaef@gmail.com Így helyes igaz?
Maci, bocsanat, Nalad a pont, hiba javitva!
Okidoki!
Megjegyzés küldése