De mi került a kenyértölcsérbe?




Pulykahúsos rataouille, falatnyi darabokra vágott pulyka combból, zsenge cukkiniből, padlizsánból, koktélparadicsomból. No meg az erkélyen nevelgetett friss, illatos fűszerekből.

Hozzávalók:
kb. 500 g pulyka comb filé
1 nagyobb padlizsán
2 kicsi cukkini
200 g koktélparadicsom
1 sárga és egy zöld kaliforniai paprika
1 gerezd fokhagyma
1 csokor újhagyma
2 dl fehérbor
só, bors
kevés rozmaring, kakukkfű
olivaolaj

A combfilét kicsi falatnyi darabokra vágom. Hasonló méretűre kockázom, karikázom a cukkinit és a padlizsánt. A hagymákat is felkarikázom. A húst kevés olajon megpirítom, hozzáadom a zúzott fokhagymát, majd felöntöm a fehérborral, sózom, borsozom, félig puhára párolom. Ekkor adom hozzá a zöldségeket és a fűszereket és ezzel párolom omlósra.

Hasonló alapanyagokból

8 megjegyzés:

szepyke írta...

Ez egy remek ötlet!

KataKonyha írta...

Ontod a jobbnál jobb ötleteket és a finomabbnál finomabb dolgokat:) Gratulálok!

lúdanyó írta...

Ez a kenyértölcsér szuper ötlet!

trinity írta...

Szenzációs!!!

duende írta...

Szuper ötlet! :)

Limara írta...

Hű! Bámulatos! :)))

Lilahangya írta...

...es milyen finom (volt)!

István írta...

Jaaaaaaaj. Csurog a nyálam.

Ötletes, szép.

Copyright @ 2007-2009 lilahangya