Hozzávalók:
5 szép nagy csiperkegomba
kb. 300 g friss spenót
2 gerezd fokhagyma
só, bors
vaj
néhány ek krémes feta
5 db palacsinta
5 db paprikakarika (nálam zöld, erős)
olivaolaj
Kiszedem a gombák tönkjeit, majd megsózom, borsozom és egy picit elősütöm egy teflonserpenyőben. A spenótot ezután egy evőkanálnyi vajon két gerezd szeletelt fokhagymával megfonnyasztom, picit sózom. Minden palacsinta közepére teszek egy-egy gombafejet, bele spenótot, a tetejére pedig krémes fetát. Batyura formázom és a batyuk nyakát egy-egy paprika karikával rögzítem. Meglocsolom pici olivaolajjal és forró sütőben kb. 15 perc alatt ropogósra sütöm.
Egy éve készült:
Áfonyás fánk karamellizált naranccsal
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése