Kicsit késő ugyan, de Karácsony lesz jövőre is...



... szülinapokról és minden egyéb ajándékozni való napról nem is beszélni. Régóta és rendszeresen olvasom Heidi Swanson naplóját. A mai bejegyzése a TasteBook-ról annyira tetszik, hogy gondoltam itt is közzéteszem. Merthogy nekem is kell egy ilyen... S.K. fotós könyvet készítettem már az iPhoto segítségével. Aki ismeri, a rendszer hasonló. Beírod a saját bejegyzésed (itt recepted), feltöltöd a fotókat , megrendeled és pár hét múlva a kezedben van a saját színes fotó-recept gyűjteményed! Nagyon sajnálom, hogy nem találtam meg előbb... Milyen jó kis karácsonyi ajándék lehetett volna belőle - pl. magamnak is :-)))

Hasonló alapanyagokból

9 megjegyzés:

vimizo írta...

Szia!
Jó ajándéknak tűnt eddig, én itt szoktam készítettni könyveket.
Több helyen át lehet venni az elkészült könyvet. http://www.fotokonyv.hu/fotobuch.php

Hátha még belefér karácsonyig.

Lilahangya írta...

Vimizo, Jo egy eve gyartottam utoljara fotokonyvet, oket akkor nem lattam meg, de valoban jo alternativanak tunik!

siccike írta...

Lilahangya!
Ez állati jóóó ötlet! Köszi a tippet!:-)
siccike

siccike írta...

Viszont ha jól olvastam, csak az USA-n belülre vállalnak szállítást?:-(

Lilahangya írta...

siccike, igen lattam, sajna... Johetnek az ott elo ismerosok, baratok, rokonok. Mas kerdes, hogy azt gondolom rovid idon belul (legkesobb jovo karacsonyra ;-)) nemzetkozileg is szallitanak vagy lesz europai alternativa is, ugyanugy, mint a rohamosan szaporodo fotoskonyvek eseten

siccike írta...

Hát, nekünk sajna nincs rokon arrafelé, de a próféta szóljon belőled, és érkezzenek meg hozzánk is mihamarabb, mert tényleg nagyon jó!:-)

Lilahangya írta...

irtam nekik egy e-mailt, jovobeni nemzetkozi szallitassal kapcsolatos remenyeinket kifejezendo. kivancsi leszek a valaszukra...

siccike írta...

HAjrá, hajrá!:-)

Névtelen írta...

Ez egyébként is jó ötlet, sőt szerintem kis ügyességgel házilag is kivitelezhető, bárhol szépen kinyomtatják és bekötik/összefűzik.

Copyright @ 2007-2009 lilahangya