A hozzávalók:
8 db vékony, sós palacsinta
1 kisebb csirkemell
fél kínai kel
1 zacsi wokzöldség (pl. Frosta Asian style)
2 tojás fehérje
1 ek kukorica keményítő
fél ek szezámmag
só, bors
A csirkemellet kb 1 cm vastag szeletekre vágtam, majd a szeleteket vékony csíkokra (úgy 1 cm x 4 cm). 2 tojás fehérjét összekevertem a keményítővel és a szezámmaggal. Ebbe beleforgattam a húst és félretettem, amíg előkészítettem a zöldségeket. A kínai kelt ujjnyi széles darabokra metéltem. A wokot felforrósítottam, csirkemellet kevés olajon pirosra sütöttem, sóztam, majd félretettem. A maradék olajon a zöldségeket hirtelen megsütöttem, visszadobtam a húst is és pár percig együtt sültek. Még forrón a már elkészített palacsintákba töltöttem.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése