Zsenge, friss hagyma




Eljött ennek is az ideje.

Lilahangya új ruhája már kb. 1 éve érlelődik. Sokféle terv, stílus átfutott a kezünk között. Amíg lassan kialakult az amit most bemutattunk. Rendszeres olvasóinknak biztos feltűnt, hogy egy-két hete mindenféle dobozok, elemek kerültek ki az oldalsávba. Élénk tesztelés és győzködés végeredménye amit most már pár napja láthattok.

Kompromisszum

Mint minden jó alkotás rengeteg apró megállapodás eredménye, és mégis (bár nem tőlem hallottátok) jó lett az eredmény. :)

Persze nem áll meg az élet. A feladatlistám azóta tovább növekedett, hibát is találtunk már benne, így lesz még mit csiszolni. Gondolom mások is így vannak vele...
Viszont ma végre sikerült a fejlécen az utolsó simításokat is megtenni, így itt az idő ünnepelni!

Fogadjátok szeretettel!

Hasonló alapanyagokból

10 megjegyzés:

Unknown írta...

Szép lett az új külső! Nekem kicsit magasnak tűnik a fejléc, de jók rajta a színek (s az oldalon is) és jó ahogy visszatér a faminta - igaz sajnos más színmelegséggel (a fejléc melegebb hatású, több benne a sárga).

juc írta...

Szerintem sokkal jobb lett, mint az előző! Egy apró javaslat: ha megoldható, szerintem jó lenne, ha nem csak a "Home"-ra, hanem a fejlécen bárhova kattintva bejönne a főoldal.

siccike írta...

Nekem nagyon tetszik a fejléc kép!:-) Technikai kérdés a részemről olyan lenne, hogy nem tervezitek esetleg a blogbankereső felvételét is az oldalmenübe? Mert ez a nyavalyás blogspot kereső a fejlécben csak akkor ad ki általában találatot, ha a bejegyzés címében szerepel a keresett szó, vagy ugyanolyan nyelvtani alakban keres rá az ember, ahogy a címben szerepel...:-(

Névtelen írta...

nem akarok ünneprontó lenni, de nekem az előző tetszett sokkal jobban, mert olyan egyszerü, friss, tiszta és profi benyomást keltett. ilyen külsejü blog nqagyon rengeteg van, de végülis, ha nektek tetszik, legyen. bocs a kritikáért, nekem még hiányzik a régi Lilahangya...
Lori

petra írta...

Csak gratulálni tudok, nagyon szép lett az új külső :)

takashisenko írta...

Köszönjük (köszönöm) az észrevételeket. Azóta javítottunk egy kicsit rajta:
@Beatbull: némileg szándékos, hogy a fejléc lóg ki szineivel az oldalból. Az alsó képpel harmonizálnak az oddal egyéb elemei.
@juc: A Lilahangya felirat most már kattintható :)
@siccike: nem tudtam a felső kereső korlátairól, a keresés szerintem is fontos, ezért a fejlécbe vele! :)

Unknown írta...

Utólag észrevettem - ez is azt mutatja persze, hogy a fejlécet szerintem többen látják ill. nézik meg, mint az oldal legalját. Ha pl. a főoldalon keresztül jövök körülnézni, akkor még valószínütlenebb, hogy az oldal legaljáig eltekerek. Persze az oldal legalját is lehetne a tetejéhez igazítani színben. No, csak annyit szerettem volna mondani, hogy eltérnek a színek és szerintem per pill nem harmonikus ;) De persze ez mind csak tipp ;)

Nagyon jó ez a kereső a fejlécben - akár el is dobhatnátok a bloggeres felső csíkot:
#navbar-iframe {
display: none !important;
}

Lilahangya írta...

Petra koszonjuk!
Lori - tudod, hogy van ez... nem lehet mindig mindenkinek a kedvere tenni. Nekem volt mar tul megszokott, unalmas a regi ruha, mar nem ereztem jol benne magam! Majd meglatjuk ez mennyi ideig marad! Aztan legkozelebb talan ujra a minimal fele toljuk el a hangya stilusat. Most jol esik kicsit "tobzodni"!

cinober írta...

Nekem ennyi idő kellett, hogy megszeressem az új dizájnt.Lehet, hogy mégiscsak nehezen fogadom a változást? (Photoshop-Lightroom...)
Most viszont már tényleg tetszik.
Még jobban esne a szememnek, ha nagyobbak lennének a képek. Megengedheted Magadnak.
Gratula Nektek!
M.

Lilahangya írta...

M. bevallom oszinten meg en sem laktam be teljesen minden reszet... meg eszembe jut ez meg az... de egyre komolyabb ellenallasba utkozom :))) Vegul is, egyszer be kell fejezni, kicsit benne lenni, aztan egy ido elteltevel megint lehet nyuzni a szabot uj ruhaert! :)
Kepek meretet rakattintva gondolod, vagy a szovegbe beillesztve?

Copyright @ 2007-2009 lilahangya