Pangasius filé medvehagymával
Tudom, egy csomó embernek elege van a medvehagymából, mások a medvehagymát is medvehagymával eszik most. Mi azt hiszem maradunk az arany középúton. Szeretjük, de egy csokornyit úgy három-négy főzéshez használok el. Mindenféle ételbe került már idén is, most pl. pangasius filét csomagoltam bele. Receptet nem is nagyon írnék, gondolom sokan csinálják hasonlóan. A halat sóztam, rátettem pár darabka vajat, majd körbetekertem pár medvehagyma levéllel. Tetejére is jött egy kevés vaj, aztán irány a forró sütő! Kipróbálásra érdemes! Főleg paradicsomos, bazsalikomos tésztával!

Hasonló alapanyagokból

2 megjegyzés:

Formanek Csenge írta...

Pályázat Gasztrobloggereknek!

Keressük a legjobb tokaji borecetes recepteket!

A Tokaji Borecet Manufaktúra Magyarországon egyedülálló módon kiváló minőségű tokaji borokból készít borecetet. A magas minőségű alapanyagokra garancia, hogy a szakmai berkekben is elismert Tokaj Nobilis borászat borait használjuk fel boreceteink készítéséhez.
Célunk, hogy kiváló alapanyagként hozzájáruljunk az Ön ételei magasabb minőségéhez!

Receptversenyünkre gasztrobloggerek jelentkezését várjuk, akik tokaji borecettel készült fogásokkal indulhatnak. Jelentkezés esetén postázzuk teljes mintapalettánkat, ezek segítségével kell az ételeket elkészíteni. A legjobb recepteket kiválogatjuk, és készítőjük nevével egyetemben publikáljuk egy Magyarországon elsőként megjelenő borecetes kiadványban.

Részletek:

http://tokajiborecet.hu/hirek/palyazat-gasztrobloggereknek

M@rti írta...

Szia! Kérlek, nézz be hozzám egy játék erejéig...

Copyright @ 2007-2009 lilahangya