Palacsinta eperrel, fehércsokival




Recept nem is igazán kell hozzá! Végy egy adag epret, vagdalt darabokra, szórd meg pici cukorral, keverj hozzá egy teáskanálnyi vaníliskivonatot és egy kanálnyi metélt citromfüvet. Piríts meg egy marék szeletelt mandulát és törj pici darabokra egy tábla fehércsokit. Aztán még forrón, palacsinta sütés közben töltsd meg, hajtosgasd batyura! Eperrel és mandulaforgáccsal tálald. Még van eper, érdemes kipróbálni!

Hasonló alapanyagokból

1 megjegyzés:

Padparadsa írta...

Gyerekkoromban a palacsinta volt a kedvencem, giliszta-alkatú létemre is 9 db volt az átlagfogyasztásom. Azóta annyi változott, hogy a világ különböző pontjain, ha tehetem megkóstolom a helyi verziókat. De a Tieiddel nem tudok betelni... Eper (nyami) fehér csoki (fantasztikus)...! És a fotók! Továbbra is fejet hajtok!

Copyright @ 2007-2009 lilahangya