Az új



Néhány oldal és betelik az első kézzel írott receptes füzetem, ami nem más, mint egy A5-ös határidőnapló. A 322. receptet írtam bele nemrég, még 3 receptnek van hely, aztán... Aztán jön a következő receptfüzet. Sokat nézegettem mindenféle receptesfüzetnek valókat, határidőnapolókat, kézzel kötött kis könyveket, de valahogy nem volt az igazi egyik sem.

Aztán tavaly decemberben, valamikor még bőven karácsony előtt TS valahol ráakadt a hírre, a Moleskine új naplókat dob piacra, mániákusoknak :), többek között receptgyűjtésben szenvedőknek. Megnézte, megtetszett neki, még nekem is megmutatta, első látásra talált, süllyedt, de aztán kiderült, egyelőre nem kapható, meg itthon pláne nem, el is felejtettem az egészet. Egészen február közepéig, amikor a postás, gondosan TS munkahelyére címezve meg nem hozta a kis csomagot. Az én ajándék, S.K. utókarácsonyi, bálintnapos új Moleskine receptes füzetem. Azóta megnéztem párszor, csudajó, mindenféle hasznos fülekkel, menü tervezővel, fotóknak hellyel, mellékelt beragasztható címkékkel. Már alig várom, hogy az a három recept lezárja a régi füzetet, aztán jöhet a kedvenc tollam és jöhetnek azok az új receptek! Köszönöm, nagyon!

Hasonló alapanyagokból

8 megjegyzés:

VKOrsi írta...

úúúúú Moleskine
merre is lehet ilyet beszerezni? :)

nagyon jópofa :)

Lilahangya írta...

Orsi, az amazonon es az ebayen is lattam mar, de hogy TS honnan rendelte azt nem tudom pontosan! Csak annyit tdok, hogy angol postabelyeg volt rajta :)

VKOrsi írta...

köszi :)
megnéztem, és a német ebayen találtam egyet :)

babicsek írta...

VKOrsi:

Az Alexandra könyves áruházakban is találsz,az Andrássyn is van egy határidőnaplós bolt(bocs,de elfelejtettem a címet),ahol árulnak Moleskint,de ha jól emlékszem a KES papír boltokban is rá lehet akadni időnként pár darabra:D

takashisenko írta...

Sajnos Magyarországon ebből még nem volt február közepén. Én a http://www.mojolondon.co.uk oldalon rendeltem. Moleskine amúgy tényleg elég sok helyen van, bár általában elég kicsi választékkal.

SzT írta...

Itt lehet kapni
http://moleskine.hu/szenvedelyek/recept_naplo

Rossamela írta...

És bevált? (A bornaplóval szemezek, annyira szeretnék belelapozni, de online ugye nem lehet igazán, az üzletben meg le van fóliázva.)

Lilahangya írta...

Igen, nekem be. Ami nem igazan optimalis, az az, hogy nekem kevesnek tunik az adott fogasokra leosztott lapok szama (desszert kategoria es a foetel nagyon gyorsan fog bbetelni, uyganakkor az eloeteles meg pang... de ez absz. szemely fuggo azt hiszem. megjegyzem azert, hoyg a vegen vagy egy csomo ures hely)

Copyright @ 2007-2009 lilahangya