sok kicsi

Lenne kedvetek segíteni? Ezúttal gyerekeknek. Valahogy úgy, olyan önzetlenül, olyan játékos kedvvel, mint ahogy az Anyáknapi, nagy sikerű Segítsütinél tettétek?

Pár hete Nemisbéka, Fakanál és Chili és Vanília segítségével újabb jótékonysági játékot talált ki, egy karácsonyi tombolát. A Sok kicsi sokra megy akció keretén belül november 16. és 30. között minden nap egy gasztroblogger és egy szervezet tesz felajánlást többnyire valamilyen szemnek, szájnak finom csomagra, programra.

Hogy mit kell tennetek? December 1. és 14. között vásárolj virtuális sorsjegyet a Nektek tetsző programra, felajánlásra, akár többre is, aztán bízzátok magatok Fortuna kegyeire! A sorsjegyekből befolyt összegből a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatjuk. A pontos részletekért olvassátok el a Sok kicsi felhívását.

Ma, tizedik bloggerként hozzám került a megtisztelő staféta. A kedves nyertest szeretnénk egy, a Lilahangyán megjelent ételfotókból készült négyszemélyes tányéralátét szettel meglepni. Azonban úgy gondoltuk a maradandó mellé valami finom is dukál. Sokat nem kellett töprengeni, hogy mi legyen az. Végül is nem bújhatunk ki a saját a bőrünkből és tél ide, tél oda mi bizony fagyizni hívjuk a nyertest! Ide hozzánk, a télen-nyáron nyitva tartó Lilahangya fagyizóba :)! Ha szereted a finom, hideg desszerteket és van kedved kipróbálni magad például egy marcipán semifreddo elkészítésében, aztán velünk együtt jól megkóstolni nálunk a helyed! A gyerekzsivalyról mi gondoskodunk, de hogy még vidámabbak legyünk Te is hozz magaddal valakit!

Hasonló alapanyagokból

1 megjegyzés:

baba_ írta...

Szia lilahangya!

Kérlek vess erre egy pillantást, kaptál tőlem valamit :)
http://href.hu/x/aosw

Copyright @ 2007-2009 lilahangya