Jöhet egy gyors vacsi?



Végy 6 db szép piros édes paprikát (kápia pl.) Vágd őket hosszában félbe, vedd ki a magházat és az erezetet, majd helyezd a félbevágott piroskákat egy tűzálló tálba. Keverj össze 25 dkg ricottát 3 ek finomra metélt rukkolával, egy tk sóval és őrölj rá friss rózsaborsot. Töltsd a keveréket a paprikákba, szórd meg fenyőmaggal és locsold meg egy kevés extra szűz olivaolajjal. 170 C-on süsd 20 percig és már tálalhatod is. Jó étvágyat!

Hasonló alapanyagokból

2 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Szeretem, amikor reggel kinyitom a gépet, és egyből egy olyan bejegyzésbe botlom, amihez minden van otthon, és még kedvem is elkészíteni. :)
Egy baj van csak vele, alig bírtam megállni,hogy nyersen megegyem az egészet. Persze, úgy még gyorsabb lenne a vacsora...

Lilahangya írta...

Zsuzsa, megmondom oszinten, en is ezen gondolkodtam, hogy kell-e ide egyaltalan a suto?

Copyright @ 2007-2009 lilahangya