Szélesmetélt citromos, petrezselymes laskagombával, parmezánnal
Egy-két szép nagy csokor laskagomba, lehetőleg kisebb gombákkal
3 ek reszelt parmezán
só, bors
1 citrom héja reszelve
1 csokor friss petrezselyem finomra vágva,
olivaolaj
szélesmetélt
A gombákat levágtam a tönkjükről, a nagyobb gombákat hosszában ketté téptem. Rászórtam a reszelt parmezánt, egy kevés sót, borsot, a citrom héját, 1 kanál finomra metélt petreselymet és meglocsoltam olivaolajjal, alaposan átkevertem. Sütőben, grillfokozaton 15 perc alatt pirosra sütöttem. A kész gombát kifőtt szélesmetélttel összekevertem, majd kapott még egy nagy adag friss petrezselymet és frissen őrölt borsot.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése